Strandhotel Bos en Duin

Vergaderzalen

HomeVergaderen en groepenVergaderzalen

Vergaderzalen

In Strandhotel Bos en Duin staan twee vergaderzalen en een grote directietafel van alle (vergader) gemakken voorzien tot uw beschikking. De vertrekken, geschikt voor twee tot 60 personen, zijn bewust afgescheiden van het gedeelte waar de hotelkamers zich bevinden. Ongestoord en inspirerend overleggen, dat is wat Bos en Duin de zakelijke gast graag biedt.

Vooral voor meerdaagse bijeenkomsten is Strandhotel Bos en Duin zeer geschikt, al was het maar omdat de kleinschaligheid van maar 2 zalen er voor zorgt dat alle aandacht naar uw groep uitgaat. De verse Nespresso koffie en Zeeuwse bolussen zijn vast onderdeel van de ontvangst. de hoofdzaal is uitgerust met meerdere flipovers (papier inbegrepen) en de meest moderne audio en visuele hulpmiddelen. Een strandwandeling na de vers bereide lunch maken dat u vast vaker wilt vertoeven in ons hotel.   

Daarnaast kent dit hotel een informele uitstraling. Het is geen onderdeel van een keten, maar staat op zichzelf. Zakelijk aanbod, aangevuld met wensen van de gast, is onze specialiteit.

Familiair en professioneel!

Interesse? Neem contact met ons op!
Strandhotel Bos en DuinStrandhotel Bos en DuinStrandhotel Bos en Duin