Teambuilding

HomeVergaderen en groepenTeambuilding

Sterk in teambuilding

Hotel Bos en Duin werkt samen met meerdere partijen. Deze organisaties zorgen ervoor dat lichaam en geest actief blijven tijdens een intensieve of lange meeting.

Naar buiten
Niet in tien minuten wat zwaaien en springen in de vergaderzaal, maar lekker een uurtje eropuit. Het strand op, de zilte lucht opsnuiven! Dat lijkt voor sommigen verloren tijd, maar het tegendeel is waar. Vergaderingen zijn hierna weer efficiënt en effectief.

Vlakbij Bos en Duin ligt het mooiste strand van Walcheren. Lekker veel ruimte voor een ontspannen activiteit. Afhankelijk van de groep, kan men kiezen tussen enkele rustige of juist in­tensieve activiteiten. Of een mix.

Zo zorgt u ervoor dat u even helemaal los gaat, maar stiekem ook een beetje werkt aan de teamgeest. En dat is mooi meegenomen!

Activiteit
Er zijn ongekend veel mogelijkheden. Van een strandsport tot een puzzeltocht op de Solex. Van een rustgevende Tai Chi les op het strand tot competitief touwtrekken. Voor iedere groep een passende activiteit, in te richten naar uw wens.

Kosten
Per persoon: €12,50 tot € 80,- (afhankelijk van de activiteit).

Kleine groep? Geen probleem!

Neem contact met ons op