Omgeving

Natuur

360° viewwebcam Oostkapelle (1)webcam Oostkapelle (2)

Strandhotel Bos & Duin ligt aan de rand van het bos “De Manteling”. Dit bos met haar unieke begroeiing loopt helemaal tot aan de statige buitenplaatsen van Domburg.
Het strand ligt op 500 meter van het hotel. Na een kleine wandeling door de duinen, staat u aan een van de breedste zandstranden van Nederland, dat ook nog eens ieder jaar beloond wordt met de blauwe vlag. Een symbool voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu.

Milieu

Strandhotel Bos en Duin waardeert haar mooie omgeving en zorgt graag voor mens en milieu. Vanzelfsprekend werkt het team met afvalscheiding. Waar mogelijk, wordt papier hergebruikt en hotellinnen vervangen door fair trade linnen. De gasten kunnen ook hun steentje bijdragen. Onder andere door de handdoeken een tweede dag te gebruiken.

Maatschappelijk verantwoord werken ziet u terug in onze keuken. De producten die we hier gebruiken, komen zoveel mogelijk uit de regio. De verse eitjes bij het ontbijt halen we bij de eierboer uit Oostkapelle, onze kaas komt van de lokale kaasboerderij en aardappelen uit de Walcherse klei.

Maatschappij

Graag bieden we stagiaires een leerplek aan binnen ons hotel. Deze stagiaires komen voornamelijk uit Nederland, Duitsland en België. Ook jonge mensen die minder goed kunnen leren, verwelkomen we als stagiair. We begeleiden hen in hun leer- en werkproces en dragen zo graag ons maatschappelijk steentje bij aan een volwaardig arbeidsproces voor iedereen