Kamers

Kamers

360° view

Strandhotel Bos & Duin heeft 49 tweepersoons kamers, twee ervan zijn ingericht voor mindervalide gasten. 4 familiekamers (4 en 6 persoons)

Alle kamers zijn stijlvol ingericht. Netjes en functioneel. Met een fris opgemaakt bed. Warme douche. Koffie- en thee faciliteiten op de aankomst dag. Een kluisje en een bureau.

Een leuke bijkomstigheid is het terras of balkon, waar de meeste kamers over beschikken. Zo uit bed de frisse zeelucht inademen. Wat een start voor een nieuwe dag.

Familie-suites

Strandhotel Bos en Duin beschikt over 5 zeer rijk uitgeruste Familie-Suites,

3 x 4 persoons- 46 m2 en 2 x 6 persoons 70m2 met separate slaapkamers, woonkamer met royale zithoek en grote eettafel en een luxe badkamer.

Faciliteiten

In het gehele hotel en op de hotelkamers heeft u toegang tot gratis Wifi.

Van het ontbijt tot na het diner, u kunt altijd terecht in het eigentijdse restaurant van Strandhotel Bos & Duin.

Bij zonnig weer is het terras een heerlijke plek om te vertoeven. Liever naar binnen? Neem dan eens plaats in de ruime lounge met fraaie leestafel, waar zoals in het gehele hotel gratis toegang tot Wifi mogelijk is. Of bezoek nog even de bar voor een ‘afzakkertje’. Geniet van de buitensauna met ligterras op het dak.

Tevens beschikken wij over een ontspanningsruimte waar u kunt tafeltennissen, tafelvoetbal, darts of een spelletje pool-biljart kunt spelen. Ook is er in het hotel een buiten-sauna, een fitnesskamer en een solariumkamer (zonnebank) aanwezig, mogelijk prive te reserveren bij de receptie.