TARTELETTE (QUICHE - BODEM) | €20,-
Gevuld met artisjok, peterselie-wortelcrème en aalbesjes geserveerd op een spiegeltje van wittewijnsaus waarin druppels van dille-olie.
AUBERGINE (VEGA OOK MOGELIJK) | €20.50
Gevuld met linzen, burrata, tomaten, bloemkoolcréme en Coppa di Parma.
TAGLIATELLE KIP PESTO | €18,50
ZONDER KIP €16,50
met Parmezaanse kaas, artisjok en gegrilde groenten.
ENTRECOTE | €25,- HP €2,50
Geserveerd met venkel créme, diverse groenten en Bearnasesaus.
KALFS SUCADE | €25,- HP €2,50
Geserveerd op een venkel créme en geroosterde aardpeer met diverse groenten en geserveerd met een demi-glace saus.
VARKENSHAASPUNTJES | €20,-
In een huisgemaakte champignonsaus.
GELAKTE ZALM | €25,- HP €2,50
Op een bedje van paksoi met misocréme.
ZEEBAARS | €25,- HP €2,50
Met een huisgemaakte rucolasaus, diverse groenten en venkel créme.